Utazzon Vietnam

MENÜ

TUN utazási ajánlat új vietnami vízum érkezéskor szolgáltatás, amely lehetővé teszi az utasok, hogy vízum- és beutazási Vietnam egyik Hanoi, Ho Si Minh, Da Nang nemzetközi repülőtér. Az utazók nem kell Vietnámba menni nagykövetség vagy konzulátus az országukban, akkor lehet alkalmazni online nélkül semmilyen dokumentumot követelményeknek. Az előnye, hogy a vízum érkezéskor az, hogy időt takaríthat meg, pénzt és nem kell elküldeni az útlevelét ki.

A mi vízum Vietnam alkalmazás, akkor marad minimum 30 nappal és maximum 170 nap, hogy látogassa meg, és kap a csodálatos nyaralást Vietnamban. Akkor lehet alkalmazni a több belépésre jogosító vízum, ha kilép Vietnam és szeretne visszatérni. Normális esetben akkor lehet alkalmazni vízumot nagykövetségen, de akkor kell sorban hosszú ideig, és előkészíti papírmunkát egy vízumot, és ráadásul ez drágább, mint amit csinál az interneten. Miután belépett Vietnam, akkor bővítse ki vízumot, ha azt szeretnénk, hogy maradjon sokáig, de legfeljebb a csak 6 hónap.


Hogyan kell alkalmazni

1. Vigyen Vietnam vízum érkezéskor online utazási társaság, amely kínálnak a szolgáltatást
2. Fizessen A szolgáltatási díj (US $ 14), és kap vízumot jóváhagyó levél számított 2 munkanapon Január
3. Fly Vietnam a tetszését írni és 1 igazolványkép.
4. Pay lepecsételt díj (US $ 45), és megkapod a vízumot lepecsételt bármely vietnami repülőtér

 

Polgárai néhány országban nem kell vízum Vietnamba.

1. A polgárok Thaiföld, Malajzia, Szingapúr, Indonézia, Mianmar, Brunei, Kambodzsa és Laosz látogatások 30 napig a legnagyobb.
2. A polgárok Fülöp látogatások 21 napig a legnagyobb.
3. A polgárok Japán, Dél-Korea, Svédország, Norvégia, Dánia, Oroszország és Finnország látogatások esetén 15 napig a legnagyobb.
4. Polgárok Franciaország gazdaság érvényes diplomata vagy hivatalos útlevéllel látogatások esetén 90 nap, a maximális vagy több tartózkodás 6 hónapos maximális.
5. A polgárok Chilei gazdaság érvényes diplomata vagy hivatalos útlevéllel látogatások esetén 60 napon át a maximum.
6. APEC Business Travel Card ABTC jogosultjai ázsiai-csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés APEC tagállamok gazdasági látogatások esetén 60 napon át a maximum.
7. Azok számára, akik utaznak a Phu Quoc-sziget - Vietnam Külföldiek és vietnami állampolgárok viselő külföldi útlevéllel, akik belépnek Vietnam egy nemzetközi határ kapu, majd utazás a Phu Quoc-sziget és tartózkodás Phu Quoc 15 napnál rövidebb is megkapja Vietnam vízummentességet . Útlevelek érvényesnek kell lennie legalább 45 napig. Miután megérkeztünk a Phu Quoc sziget, ha a látogatók akar utazni más helyszíneken, illetve maradjon a szigeten több mint 15 daysFeature cikkek, a bevándorlási hivatal feladata lesz a vízumok kiadására ott a helyszínen.

Asztali nézet